وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

انهدام باند ثبت سیمکارت‌های رُند به شیوه جازنی

انهدام باند ثبت سیمکارت‌های رُند به شیوه جازنی رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان باند کلاهبرداری را که با شیوه جازنی و ارائه مدارک جعلی مبادرت به فروش سیمکارت‌های رُند می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۲۸۰۲۴۲
انهدام باند ثبت سیمکارت‌های رُند به شیوه جازنی

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمد شریفی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌ای مبنی بر فروش سیمکارت‌های رند با شیوه و شگرد جازنی و ارائه مدارک هویتی جعلی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات تخصصی مشخص شد که متهمین با ارائه مدارک هویتی جعلی شاکی، به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه، اقدام به انتقال سیمکارت‌های روند وی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال بنام خود کرداند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، ۳ نفر از متهمین اصلی در این خصوص دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال داده شدند، تصریح کرد: این افراد شیاد در بازجویی‌های تخصصی به کار خود اعتراف و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.

وی خاطرنشان کرد: باید نظارت بیشتری بر نحوه فعالیت و اصلاح فرآیند کار در دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات ارتباطی به منظور احراز هویت صحیح مراجعین معمول و همچنین با اعمال روش‌های کنترلی و آموزشی ترتیبی اتخاذ شود تا از وقوعات مشابه که موجب وارد آمدن خسارت به مردم، کاهش امنیت اقتصادی و اعتماد عمومی حاکمیتی می‌شود پیشگیری گردد.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ شریفی تصریح کرد: شهروندان در صورت موارد مشابه و مشکوک بلافاصله جهت بررسی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha